Betaalbaar Slapen

Prijzen

Aanbiedingen

Contact

Bestellen

Matrassen & Toppers

Boxspring

Bodems

Ledikanten

 

Bodems

Elk matras ligt het beste als hier een goede bodem onder ligt. Wij kunnen u lattenbodem en boxsprings leveren.

Lattenbodem

Een lattenbodem is uit verschillende latten opgebouwd die iets gebogen in hun frame ligt. Er is een verschil in bodems waarvan de latten in het frame liggen en bodems waarvan de latten boven het frame in flexibele rubberen kappen hangen. Naast dit verschil is er ook een verschil in de hoeveelheid latten die in het frame liggen. We hebben lattenbodems met 16, 28 en 42 latten. Buiten de 16 lats bodem hebben ze allemaal een instelbare middenzone die is verstevigd door middel van dubbele latten. Lattenbodems kunt u in elk ledikant plaatsen maar ook kunt u hem vrijstaand plaatsen met poten eronder. Deze bodem is geschikt voor vele matrassen. Voor een pocketvermatras kunt u het beste een bodem in het frame kiezen omdat de veren van het matras het werk doen. Tevens kunt het beste een 28 of meer lats voor een pocketveer nemen omdat als u een minder lats neemt de pocketveer niet op de latten rusten maar tussen de latten zweven en dus geen ondersteuning geven.

Prijs van 90x200 Lattenbodem 25 lats gelegen in het frame in ruber voor E 60,-

Potenset 1 persoons kost E 60,-

Boxspring

 

Een boxspring is opgebouwd uit een bodem die kan bestaan van vurenhout, mdf of latten. Daar bovenop worden bonnelveren (grote brede veer) of pocketveren (kleinere smallere veer) geplaatst. De randen van een boxspring bestaan meestal uit een polyether balken en over dat geheel worden verschillende afdeklagen gelegd. Per merk is het verschillend waarmee gewerkt wordt. De boxspring kan zowel in een ledikant geplaatst als los neergezet worden. Voor de inbouw uitvoering wordt de buitenkant meestal met een damast of een eenvoudige stof gestoffeerd. Als u hem vrijstaand neerzet kunt u kiezen voor een leuke stof omdat dit in het zicht blijft. Deze bodem is geschikt voor elk matras. Als u zich voor moet stellen hoe dit slaapt kunt u het beste denken aan de hotel bedden. Die liggen bijna altijd op boxspring bodems. U kunt de hardheid nog regelen met de verschillende matrassen die u hierop plaatst. Deze bodems hebben we in vlakke uitvoering en electrisch verstelbaar. De electrische uitvoering heeft meestal een stalen frame als drager eronder.

Prijs voor een 70/80/90x200 boxspring in kleur blauw of beige/zand E 260,-

Hoofdeinde 180x200 299,- Boxen zijn door heel nederland behalve de eilanden te leveren voor 45,-

Andere maten op aanvraag

Box electrisch verstelbaar 70/80/90x200 E 999,-

Boxen in andere stoffen en van andere merken op aanvraag.

Als u vragen heeft kunt u ons een email sturen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.